Britney Spears juehkan anunya

Jarang perkataan JUEH digunakan. Selalunya bibir dijuehkan.  Ia bagaikan mengejek dengan mencebekan bibir atas dan bawah. Ia juga digunakan untuk menunjukkan hodoh bibir dan muka, mempermainkan kawan juga lawan.

Apabila inspigob melihat gambar britney spears membiarkan anunya didtonton dan digambar dengan sengaja tetapi seolah-olah tidak sengaja, timbul muak, dan teringat lah perkataan JUEH. Untuk seorang ibu  muda 25 tahun, juehannya meloyakan. Berbeza sekiranya, menatapi “bidadari ” playboy atau penthouse yang kita tahu kerjaya mereka.  Mereka memperagakan bukan menjuehkan.

Perilakunya melampau, tidak siuman, tidak bertanggung-jawab  dan hilang pertimbangan. Malangnya Britney punya ikutan yang berjuta seluruh dunia. Kalau perilaku gila Paris hilton boleh ditiru oleh Britney, tidak mustahil akan rami peminatnya yang akan meniru menjuehkan anu mereka. Sebelum ini pusat terjojol jadi ikutan, sudah pasti akan berlaku juehan ditempat-tempat awam.

Dengan adanya bukti, Britney wajib didakwa, indecent exposure satu kesalahan dimana-mana. Jika sesaorang lelaki menunjukkan anunya dikhalayak ramai merupakan satu kesalahan, kenapa tidak si Britney?

Pada Britney, anunya hanyalah satu organ biasa. Apabila manusia hilang malunya, jadilah ia lembu. Juehannya macam p****t lembu.

Teringat inspigob kepada satu teka-teki ” what is in front of   WOMAN and the back of  COW?”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: